το λογισμικό διαχείρισης που εμπιστεύονται οι καλύτερες,
κτηνιατρικές κλινικές και νοσοκομεία σε Ελλάδα και Κύπρο.

To VetClinicPro απευθύνεται σε όλα τα μεγέθη ιατρείων, παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις με την δυνατότητα παραμετροποίησης σύμφωνα με τις ανάγκες του πελάτη. Μέσα από το εύχρηστο και φιλικό περιβάλλον εργασίας εξασφαλίζει τον πλήρη έλεγχο και συντονισμό των διαδικασιών, με άμεσο αποτέλεσμα την άρτια εξυπηρέτηση των πελατών σας.

Οι απαιτήσεις σας μπαίνουν σε προτεραιότητα. Το εξειδικευμένο μας προσωπικό φροντίζει για την απαραίτητη εκπαίδευση των χειριστών της εφαρμογής με σκοπό την αύξηση της αποδοτικότητας και την αναβάθμιση των υπηρεσιών σας κάθε στιγμή

Διαχείριση πελατών με πολλά ζώα

Το Vet clinic Pro φυλάει όλα τα απαραίτητα δεδομένα των κατοικίδιων καθώς και τα στοιχεία τιμολόγησης των πελατών. Όλα τα φάρμακα και θεραπείες που τιμολογήθηκαν σε ένα κατοικίδιο περνούν αυτόματα και σαν ιστορικό, και έχοντας και την δυνατότητα καταχώρισης ιστορικού που δεν έχει τιμολογηθεί. Έτσι φυλάγεται το πλήρες ιστορικό τους καθώς και τυχόν φωτογραφίες και ακτινογραφίες που μπορεί να έχουν. εργαστηριακών εξετάσεων. κ.λ.π.

Πώληση φαρμάκων και υπηρεσιών

Χρέωση προϊόντων με την χρήση barcode scanner καθώς και χρέωση υπηρεσιών. Έχει την δυνατότητα χρέωσης όλων των κατοικίδιων ενός πελάτη στο ίδιο τιμολόγιο. Περιλαμβάνει την δυνατότητα πίστωσης πελατών καθώς και επιλογή έκπτωσης σε κάθε προϊόν ή/και στο σύνολο του τιμολογίου.

Μαζική αποστολή υπενθυμίσεων

Το κέντρο μηνυμάτων επιτρέπει στον γιατρό/υπάλληλο να στέλνει email ή/και γραπτά “SMS” μηνύματα στους πελάτες της κλινικής για διάφορους λόγους. Αυτοί συμπεριλαμβάνουν υπενθυμίσεις εμβολιασμών, υπενθυμίσεις ραντεβού, ονομαστικές εορτές, γενέθλια και γενικά μηνύματα. Λόγω των διάφορων μηνυμάτων που προσφέρει το κέντρο είναι ένα ανεκτίμητο εργαλείο marketing και υπενθύμισης των πελατών.

Έλεγχος νοσηλευόμενων ζώων

Τα κατοικίδια που διανυκτερεύουν στην κλινική έχουν την κάρτα νοσηλείας τους με τα βασικά στοιχεία διάγνωσης καθώς και τις θεραπείες που τους έγιναν και τα φάρμακα που τους χορηγήθηκαν., και καταγραφή ημερήσιας χορήγησης φαρμάκων και τροφής. λειτουργία
υπενθύμισης νοσηλευτών για την χορήγηση της φαρμακευτικής αγωγής.

Δημιουργία προτύπων

Για αυτόματη εκτύπωση επιστολών και άλλων εγγράφων όπως πιστοποιητικά θανάτου, εργαστηριακών αποτελεσμάτων, εξειδικευμένων εξετάσεων κ.τ.λ.

Ανάλυση στατιστικών αναφορών

Τα κατοικίδια που διανυκτερεύουν στην κλινική έχουν την κάρτα νοσηλείας τους με τα βασικά στοιχεία διάγνωσης καθώς και τις θεραπείες που τους έγιναν και τα φάρμακα που τους χορηγήθηκαν., και καταγραφή ημερήσιας χορήγησης φαρμάκων και τροφής. λειτουργία
υπενθύμισης νοσηλευτών για την χορήγηση της φαρμακευτικής αγωγής.

Βιβλιο Ραντεβού

Πλήρες σύστημα για ραντεβού με πολλαπλά ημερολόγια, και αυτόματος συγχρονισμός των ραντεβού με την εφαρμογή του γιατρού για πλήρη έλεγχο από οποιαδήποτε συσκευή.

Καινοτόμα εφαρμογή, άμεσα συνδεδεμένη με το Vet Clinic Pro, η οποία συνδέει το κτηνιατρείο με τους πελάτες του.

Με την αγορά του The Petz App Kit, ο ιδιοκτήτης, παραλαμβάνει την κάρτα μέλους, την οποία μπορεί να χρησιμοποιήσει για να ενεργοποιήσει την εφαρμογή και μια ταυτότητα ζώου με QR core που χρησιμοποιείται στην εξεύρεση του ζώου εάν χαθεί.

Δυνατότητες εφαμογής The Petz App:

  • Πρόσβαση πελατών σε επιλεγμένα από τον κτηνίατρο δεδομένα του ζώου όπως ιατρικού ιστορικού, μετρήσεις βάρους, υπενθυμίσεις θεραπειών και εμβολιασμών κτλ.
  • Αποστολή ιατρικών αναλύσεων και άλλων εγγράφων από τον κτηνίατρο στον πελάτη με το πάτημα ενός κουμπιού
  • Δυνατότητα στους ιδιοκτήτες ζώων για αίτημα ραντεβού
  • Δυνατότητα προ παραγγελίας τροφής ή άλλων  προϊόντων
  • Παροχή γενικών πληροφοριών της κλινικής όπως ωράριο λειτουργίας, υπηρεσιών κτλ.
  • Δυνατότητα συμπερίληψης στην εφαρμογή, χώρων φιλικών ή/και επικίνδυνων χώρων για ζώα.

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για αυτό το προϊόν;

μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας