OrderIT

ίσως το μοναδικό σύστημα διαχείρισης
δημιουργημένο... στο μπαρ ενός εστιατορίου.

Η D.S Compass Solutions LTD παρουσιάζει το ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης και παραγγελιοληψίας OrderIT, ένα πρωτοποριακό λογισμικό, ο σχεδιασμός και η ανάπτυξη του οποίου ανήκει αποκλειστικά σε εμάς. Αξιοποιώντας σύγχρονα προϊόντα και τεχνολογίες ικανοποιεί απόλυτα κάθε δραστηριότητα των επιχειρήσεων εστίασης.

Σχεδιασμένο και δημιουργημένο μέσα απο 20ετή εμπειρία στον χώρο εστίασης από επαγγελματίες του χώρου. Μέσω της δικής τους γνώσης το OrderIt παρέχει μια ευρεία γκάμα εργαλείων τα οποία βοηθούν, εκτός απο την σωστή παραγγελιοληψία, την οργάνωση και διαχείριση της επιχείρησης σας.

To OrderIT απευθύνεται σε ένα ευρύ φάσμα χώρων εστίασης, παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις με την δυνατότητα παραμετροποίησης σύμφωνα με τις ανάγκες του πελάτη.

Οι απαιτήσεις σας μπαίνουν σε προτεραιότητα. Το εξειδικευμένο μας προσωπικό φροντίζει για την απαραίτητη εκπαίδευση των χειριστών της εφαρμογής με σκοπό την αύξηση της αποδοτικότητας και την αναβάθμιση των υπηρεσιών σας κάθε στιγμή. Η D.S Compass Solutions Ltd. προσφέρει την υποστήριξη που χρειάζεστε σε επίπεδο software και hardware.

To OrderIT πηγαίνει ένα βήμα μπροστά. Οι προηγμένες δυνατότητες του παρουσιάζονται μέσα από μια σειρά καινοτόμων modules που συνεργάζονται με την βασική έκδοση και βελτιστοποιούν την λειτουργία της επιχείρησης σας στο έπακρο.

Order Management

Το OrderIT σας παρέχει μέσα σε ένα εύχρηστο περιβάλλον τις βασικές λειτουργίες ενός συστήματος παραγγελιοληψίας όπως η διαχείριση τραπεζιών, παραγγελιών, σερβιτόρων, προϊόντων, πολλαπλών επιπέδων μενού, λειτουργίες Happy Hour, Loyalty, διαχωρισμό τραπεζιών και παραγγελιών.

Υποστηρίζει ασύρματη παραγγελιοληψία μέσω Tablet και Smartphone. Υποστηρίζει επίσης την δημιουργία πελατών με διάφορες παραμέτρους όπως ειδικές εκπτώσεις και προσφορές ανά κατηγορία πελατών, παρακολούθηση πόντων για κατόχους κάρτας Loyalty. Με την δημιουργία αρχείου πελατών υπάρχει η δυνατότητα μαζικής αποστολής SMS και E-Mail για προωθητικές ενέργειες.

Call Center

Το OrderIT υποστηρίζει επιχειρήσεις με πολλαπλά σημείά πώλησης με την χρήση του συστήματος Call Center. Αυτό δίνει την δυνατότητα κεντρικής παραγελλιοληψίας και αυτόματης προώθησης των παραγελλιών στα επιμέρους καταστήματα. Η ταύτιση της διεύθηνσης του πελάτη με το ανάλογο κατάστημα γίνεται αυτόματα κατα την παραγελλία.

Το OrderIT Call Center προσφέρει αμφίδρομη επικοινωνία μεταξύ τηλεφωνικού κέντρου και υποκαταστημάτων δίνοντας σε πραγματικό χρόνο την κατάσταση της κάθε παραγελίας και τον χρόνο αποστολής.

Delivery Control

To OrderIT προσφέρει πλήρη έλεγχο στις παραγγελίες Delivery μέσω μιας σειράς πρακτικών εργαλείων. Η ανάθεση οδηγού ανά παραγγελία σας δίνει την δυνατότητα παρακολούθησης της κατάστασης της κάθε παραγγελίας. Κατά το κλείσιμο της βάρδιας οι οδηγοί παραδίδουν το ποσό όλων των παραγγελιών της βάρδιας με το πάτημα ενός κουμπιού.

Με την προσθήκη της εξειδικευμένης οθόνης οδηγών ο κάθε οδηγός μπορεί να αναθέσει παραγγελίες στον εαυτό του βάση της περιοχής αποστολής και χρόνου παράδοσης με την βοήθεια του Google Maps.

Κάθε παραγγελία ανατίθεται σε συγκεκριμένο οδηγό και κάθε αλλαγή στην κατάσταση της παραγγελίας καταγράφεται επιτρέποντας τον πλήρη έλεγχο της.

Cost Control

Το OrderIT διαθέτει μια γκάμα εργαλείων ειδικών για την καλύτερη διαχείριση και κερδοφορία της επιχείρησης σας. Με την εισαγωγή συνταγών υπάρχει πλήρης έλεγχος του κόστους πωλήσεων σε πραγματικό χρόνο.

Η εισαγωγή τιμολογίων προμηθευτών και άλλων εξόδων σε συνδυασμό με τον αυτοματοποιημένο έλεγχο ωραρίων, και συσκευών ηλεκτρονικής μέτρησης κατανάλωσης ενέργειας επιτρέπει στον επιχειρηματία τον πλήρη έλεγχο της επιχείρησης του.

Need more information about this product?

please don't hesitate to contact us