Διαχείριση μελών

Σημείο πώλησης

Διαχείριση εισόδου

Αποστολή SMS

Η D.S Compass Solutions LTD παρουσιάζει το ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης Γυμναστηρίων και Spa CompassGYM, ένα πρωτοποριακό λογισμικό, ο σχεδιασμός και η ανάπτυξη του οποίου ανήκει αποκλειστικά σε εμάς αξιοποιώντας σύγχρονα προϊόντα και τεχνολογίες ικανοποιεί απόλυτα κάθε δραστηριότητα της επιχείρησης σας

To CompassGYM απευθύνεται σε ένα ευρύ φάσμα γυμναστηρίων και Spa, παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις με την δυνατότητα παραμετροποίησης σύμφωνα με τις ανάγκες του πελάτη. Μέσα από το εύχρηστο και φιλικό περιβάλλον εργασίας εξασφαλίζει τον πλήρη έλεγχο και συντονισμό των διαδικασιών, με άμεσο αποτέλεσμα την άρτια εξυπηρέτηση των πελατών σας.

Οι απαιτήσεις σας μπαίνουν σε προτεραιότητα. Το εξειδικευμένο μας προσωπικό φροντίζει για την απαραίτητη εκπαίδευση των χειριστών της εφαρμογής με σκοπό την αύξηση της αποδοτικότητας και την αναβάθμιση των υπηρεσιών σας κάθε στιγμή. Η D.S Compass Solutions Ltd. προσφέρει την υποστήριξη που χρειάζεστε σε επίπεδο software και hardware.

To CompassGYM πηγαίνει ένα βήμα μπροστά. Οι προηγμένες δυνατότητες του παρουσιάζονται μέσα από μια σειρά καινοτόμων modules που συνεργάζονται με την βασική έκδοση και βελτιστοποιούν την λειτουργία της επιχείρησης σας στο έπακρο.

Gym Management

Το CompassGym καλύπτει όλες τις λειτουργίες μιας σύγχρονης επιχείρησης. Περιέχει πλήρη διαχείριση πελατών με πολλαπλά μέλη, πλήρη ιστορικό κίνησης, αυτόματη αποστολή εξατομικευμένων υπενθυμίσεων μέσω SMS και E-Mail ανά πελάτη. Περιέχει επίσης πλήρη τιμολογιακό σύστημα με έκδοση αποδείξεων και τιμολογίων. Διαχείριση πιστωτών, διατήρηση αποθήκης, αγορών, εξόδων και επιταγών. Υποστηρίζει την πώληση προϊόντων με Barcode Scanner καθώς και την πώληση υπηρεσιών. Οι υπηρεσίες μπορούν να χρεωθούν στα μέλη για συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα η για συγκεκριμένες επισκέψεις. Αυτό προσφέρει πλήρη έλεγχο των μελών που έχουν πακέτα υπηρεσιών σε ισχύ και μη. Αυτόματη εκτύπωση Παρουσιολογίου για πακέτα με συγκεκριμένες επισκέψεις.

Gym Program App

Το CompassGym δίνει την δυνατότητα σε γυμναστές και φυσιοθεραπευτές να δημιουργούν τα προγράμματα εκγύμνασης των μελών τους ψηφιακά. Τα μέλη μπορούν να βλέπουν τα προγράμματα τους μέσω διαφόρων μέσων.

● Εξειδικευμένες οθόνες (kiosk)
● Εφαρμογή στο κινητό τους.
● E-Mail

Increase Sales

To CompassGym είναι το μοναδικό σύστημα στην Κυπριακή αγορά το οποίο σας παρέχει την δυνατότητα προ πίστωσης των μελών για αυτοματοποιημένη αγορά προϊόντων από Vending Machines. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα την βελτίωση της εισροής εισοδημάτων στην επιχείρηση. Η εξάλειψη της ανάγκης για κέρματα προσφέρει επίσης ευκολότερη πρόσβαση στα προϊόντα με αποτέλεσμα να αυξάνονται κατακόρυφα οι πωλήσεις μέσω των Vending Machines

Access Control

Το CompassGym σας δίνει την δυνατότητα ελέγχου της πρόσβασης των μελών στα διάφορα μέρη του Γυμναστηρίου ανάλογα με τα πληρωμένα πακέτα σε ισχύ. Μπορεί επίσης να κάνει διαχωρισμό ζωνών ανάλογα με παραμέτρους του κάθε μέλους. Για παράδειγμα ένας άντρας δεν μπορεί να μπει στα αποδυτήρια των γυναικών κ.ο.κ

Need more information about this product?

please don't hesitate to contact us