Η D.S Compass Solutions LTD παρουσιάζει το ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης Γυμναστηρίων και Spa CompassGYM, ένα πρωτοποριακό λογισμικό, ο σχεδιασμός και η ανάπτυξη του οποίου ανήκει αποκλειστικά σε εμάς αξιοποιώντας σύγχρονα προϊόντα και τεχνολογίες ικανοποιεί απόλυτα κάθε δραστηριότητα της επιχείρησης σας

To CompassGYM απευθύνεται σε ένα ευρύ φάσμα γυμναστηρίων και Spa, παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις με την δυνατότητα παραμετροποίησης σύμφωνα με τις ανάγκες του πελάτη. Μέσα από το εύχρηστο και φιλικό περιβάλλον εργασίας εξασφαλίζει τον πλήρη έλεγχο και συντονισμό των διαδικασιών, με άμεσο αποτέλεσμα την άρτια εξυπηρέτηση των πελατών σας.

Οι απαιτήσεις σας μπαίνουν σε προτεραιότητα. Το εξειδικευμένο μας προσωπικό φροντίζει για την απαραίτητη εκπαίδευση των χειριστών της εφαρμογής με σκοπό την αύξηση της αποδοτικότητας και την αναβάθμιση των υπηρεσιών σας κάθε στιγμή. Η D.S Compass Solutions Ltd. προσφέρει την υποστήριξη που χρειάζεστε σε επίπεδο software και hardware.

To CompassGYM πηγαίνει ένα βήμα μπροστά. Οι προηγμένες δυνατότητες του παρουσιάζονται μέσα από μια σειρά καινοτόμων modules που συνεργάζονται με την βασική έκδοση και βελτιστοποιούν την λειτουργία της επιχείρησης σας στο έπακρο.

Διαχείριση Επιχείρησης

Πληρωμές

Τάξεις & Κρατήσεις

Ελεύθερη Γυμναστική

Διαχείριση Μελών

Μάρκετινγκ