Πελατες VetClinicPro

Η φημη μας εχει χτισtει στη δημιουργια σπουδαιων αποτελεσματων για πελατες.

Ανάλυση στοιχείων και επεξεργασία των αναγκών σας

Στο αρχικό στάδιο συνεργαζόμαστε στενά με εσάς και την ομάδα σας για να αντιληφθούμε και να καταγράψουμε τις ανάγκες σας. Θα σας βοηθήσουμε να μας μεταφέρετε τους προβληματισμούς σας τους οποίους εμείς θα αξιολογήσουμε και θα τους μετατρέψουμε σε συγκεκριμένες λειτουργίες λογισμικού.

Είμαστε πάντα κοντά σας για να σας υποστηρίζουμε με τα συστήματά μας, έτσι θα είστε ελεύθεροι να εστιάσετε στην εργασία σας, με σκοπό να αναπτύξετε την επιχείρησή σας.

ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΗ ΣΕ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ

Clients' Testimonials

  • Αν σήμερα θεωρούμε δεδομένη την ηλεκτρονική καταγραφή των ιστορικών των κατοικιδίων μας στην Κύπρο αυτό οφείλεται στο VetClinicPro. Το προγραμμα διαχείρισής κτηνιατρείου που έχτισε από το μηδέν η D.S Compass Solutions το 2010, μπορεί να θεωρηθεί καταλύτης στην ανάπτυξή της κτηνιατρικής επιστήμης στον τόπο μας! Δεν μπορώ να φανταστώ την δουλεία μου χωρίς αυτό. Βελτίωσε κατακόρυφα την οργάνωση του κτηνιατρείου και την διαχείριση όλων των δεδομένων που αφορούν τα ζώα μας με αποτέλεσμά την παροχή κτηνιατρικής υψηλής ποιότητάς!

    Xenophon Diaouris
    AnimalCare Veterinary Center
  • To VetClinicPro άλλαξε ριζικά τον τρόπο διαχείρισης του ιατρείου. Τα μηνύματα-reminders για εμβολιασμούς, επισκέψεις, φάρμακα βελτιστοποίησαν την εργασία και τον προγραμματισμό. Η υποστήριξη του προγράμματος -αναβαθμίσεις, λειτουργία κτλ- είναι άψογη και υποδειγματική. Ευχαριστούμε την ομάδα του VetClinicPro για την βοήθεια και την υποστήριξη.

    Γαλάνης Μάριος
    Rionvets