Πελατες CompassGymPro

βλεπουμε παντα τις αναγκες του πελατη  σε οτι κανουμε

Ανάλυση στοιχείων και επεξεργασία των αναγκών σας

Στο αρχικό στάδιο συνεργαζόμαστε στενά με εσάς και την ομάδα σας για να αντιληφθούμε και να καταγράψουμε τις ανάγκες σας. Θα σας βοηθήσουμε να μας μεταφέρετε τους προβληματισμούς σας τους οποίους εμείς θα αξιολογήσουμε και θα τους μετατρέψουμε σε συγκεκριμένες λειτουργίες λογισμικού.

Είμαστε πάντα κοντά σας για να σας υποστηρίζουμε με τα συστήματά μας, έτσι θα είστε ελεύθεροι να εστιάσετε στην εργασία σας, με σκοπό να αναπτύξετε την επιχείρησή σας.

Η ΦΗΜΗ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΧΤΙΣTΕΙ ΣΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΠΟΥΔΑΙΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΠΕΛΑΤΕΣ.

Clients' Testimonials

 • Από την πρώτη μέρα γνωριμίας μας, μας κερδίσατε. Η επαγγελματικότητα σας αλλά την ίδια ώρα και η σιγουριά που βγάζατε όταν μας παρουσιάζατε το προϊόν σας ήταν οι 2 πρώτοι πυλώνες της συνεργασίας μας. Η τιμή επίσης ήταν πολύ προσιτή. Από maintenance απλά απίστευτοι! Ότι συμβεί ή όταν έχουμε απορία είναι άμεσα κοντά μας μέσω τηλεφώνου ή τηλεβοήθειας ( Teamviewer ).

  Μιχάλης Κουτσουλίδης
  Athlesis Gym Limassol
 • Γνώρισα το Δημήτρη και τον Σταύρο το 2018 όπου και ξεκίνησε η συνεργασία μας. Η εξειδίκευση και η εμπειρία τους σε θέματα της πρώτης γραμμής μιας επιχείρησης όπως η δική μου, φάνηκε από την πρώτη στιγμή. Το σημαντικότερο όμως είναι ότι έχουν την ικανότητα να αντιλαμβάνονται γρήγορα το βασικό στόχο και τα ζητούμενα κάθε project. Προσάρμοσαν άμεσα το πρόγραμμα τους στη φιλοσοφία της δικής μου επιχείρησης ενώ συνέχισαν πάντα να προτείνουν λύσεις, πρακτικές και εφαρμόσιμες, σε κάθε πρόβλημα. Εκτιμώ ιδιαίτερα το γεγονός ότι τόσο ο Δημήτρης όσο και Σταύρος λειτουργούν πάντα με ευθύτητα και με ειλικρίνεια. Θα εκφράσουν αυτό που ισχύει και αυτό που κρίνουν σωστό ή λάθος, χωρίς περιστροφές, χωρίς δηλαδή να μασάνε τα λόγια τους. Επειδή ήμουν αυτός που τους επέλεξε για να συνεργαστούν με τα Home Gym αλλά και τους σύστησα σε αρκετούς συναδέλφους όλο αυτό το διάστημα, αισθάνομαι υπερήφανος, γιατί με έχουν δικαιώσει πλήρως!

  Γιώργος Χαραλαμπάκης
  Διευθυντής Αλυσίδας Home Gym
 • ME THN Compass solution ΣYNEPΓAZOMAI TA 3 TEΛEYTAIA XPONIA!!ME TO EΞAIPETIKO TOYΣ ΠPOΓPAMMA ΔIAXEIPIΣHΣ ΓYMNAΣTHPIΩN ANABAΘMIΣA TO EΠIΠEΔO TΩN ΠAPOXΩN MOY!!!MIA AΨOΓH EΠAΓΓEΛMATIKH ΣYNEPΓAΣIA ,KAI ΠANTA O ΔHMHTPHΣ On line ΓIA OΠOIA BOHΘEIA KAI AN XPEIAΣTOYME!!!OI KAΛYTEPOI ΣTO EIΔOΣ TOYΣ!!

  Μαρια Σκούρα
  Γυμναστήριο Βιοκίνηση, Εύβοια
 • Από την πρώτη συνάντηση που είχαμε με τον Δημήτρη και τον Σταύρο καταλάβαμε ότι το CompassGymPro ήταν το κατάλληλο σύστημα για την επιχείρηση μας. Ωστόσο αυτό που μας εντυπωσίασε περισσότερο ήταν οι γνώσεις τους για το αντικείμενο μέσω των οποίων εξασφάλιζαν την καλύτερη ηλεκτρονική εξυπηρέτηση των πελατών μας, του προσωπικού και της διεύθυνσης του γυμναστηρίου μας. Όλο αυτό επισφραγίστηκε κατά τη διάρκεια της εξαιρετικά δύσκολης περιόδου λόγω του Covid-19 με όλα τα μέτρα και τους περιορισμούς, όπου τόσο το σύστημα CompassGymPro όσο και η εφαρμογή MyFitnessTrainer ήταν το δεξί μας χέρι!
  Εξαιρετικοί επαγγελματίες και συνεργάτες!

  Destination Fitness
  Destination Fitness Team