Σχετικά με εμάς

Compass software
Solutions

Η εταιρεία μας προσφέρει στοχευμένα λογισμικά προϊόντα και υπηρεσίες που μπορούν να ικανοποιήσουν τις ανάγκες σας μέσα στο ταχέως αναπτυσσόμενο τεχνολογικά περιβάλλον.

Στόχος μας είναι η αύξηση της παραγωγικότητας των ανθρώπων σας, των τμημάτων σας και κατ’ επέκταση των οργανισμών σας.

Πιστεύουμε ότι η προσαρμογή στο γρήγορα εναλλασσόμενο περιβάλλον είναι το κλειδί για όλη την επιτυχία. Αποστολή μας είναι να προσφέρουμε αποδεδειγμένες λύσεις τεχνολογίας και πληροφορικής έχοντας πάντα στο μυαλό μας τις πιο κάτω αξίες: επαγγελματισμός, παροχή λύσεων, εξέλιξη και εξυπηρέτηση.

Με την αποτελεσματικότητα των ενεργειών μας στοχεύουμε στη μεγιστοποίηση της απόδοσης της επένδυσής σας και στην ελαχιστοποίηση κόστους, χρόνου αλλά και των κινδύνων που πιθανόν να αντιμετωπίσετε κατά την εφαρμογή νέων τεχνολογικών μοντέλων. 

Το DNA μας

Μας αρέσουν οι προκλήσεις, προσφέρουμε αποδοτικές λύσεις που είναι προσαρμοσμένες στις οικονομικές δυνατότητες της επιχείρησή σας. Είμαστε περήφανοι για τα αποτελέσματα μας.

Η αποστολή μας

Είναι να βοηθήσουμε μικρές και μεγάλες εταιρείες και να υποστηρίξουμε διευθυντές και στελέχη να μετατρέψουν τις ανάγκες τους σε απλές, εύκολες και λειτουργικές λύσεις που να τους δίνουν αξία, παρέχοντας τους λειτουργικά προγράμματα λογισμικού αλλά και αυτοματισμούς.

Η προσέγγιση μας

Ανάλυση στοιχείων και επεξεργασία των αναγκών σας

Στο αρχικό στάδιο συνεργαζόμαστε στενά με εσάς και την ομάδα σας για να αντιληφθούμε και να καταγράψουμε τις ανάγκες σας. Θα σας βοηθήσουμε να μας μεταφέρετε τους προβληματισμούς σας τους οποίους εμείς θα αξιολογήσουμε και θα τους μετατρέψουμε σε συγκεκριμένες λειτουργίες λογισμικού.

Σχεδιασμός & ανάπτυξη

Ακολουθούμε ευέλικτη διαδικασία δημιουργίας και ανάπτυξης λογισμικού η οποία είναι βασισμένη στην πολύχρονη μας εμπειρία. Με κύριο μας χαρακτηριστικό το πάθος και τη ευελιξία, μπορούμε με σιγουριά να σας υποσχεθούμε ότι το τελικό αποτέλεσμα θα σας ικανοποιήσει στο μέγιστο.

Παράδοση και υποστήριξη

Είμαστε πάντα κοντά σας για να σας υποστηρίζουμε με τα συστήματά μας, έτσι θα είστε ελεύθεροι να εστιάσετε στην εργασία σας, με σκοπό να αναπτύξετε την επιχείρησή σας.

Clients’ Testimonials

  • Αν σημερα θεωρουμε δεδομενη την ηλεκτρονικη καταγραφη των ιστορικων των κατοικιδιων μας στην Κυπρο αυτο οφειλεται στον Σταυρο.Το προγραμμα διαχειρισης κτηνιατρειου που εχτισε απο το μηδεν ο Σταυρος πριν εννεα χρονια μπορει να θεωρηθει καταλυτης στην αναπτυξη της κτηνιατρικης επιστημης στον τοπο μας!Δεν μπορω να φανταστω την δουλεια μου χωρις αυτο. Βελτιωσε κατακορυφα την οργανωση του κτηνιατρειου και την διαχειριση ολων των δεδομενων που αφορουν τα ζωα μας με αποτελεσμα την παροχη κτηνιατρικης υψηλης ποιοτητας !

    Xenophon Diaouris
    Animalcare Veterinary Center
  • To VetClinicPro άλλαξε ριζικά τον τρόπο διαχείρισης του ιατρείου. Τα μηνύματα-reminders για εμβολιασμούς, επισκέψεις, φάρμακα βελτιστοποίησαν την εργασία και τον προγραμματισμό. Η υποστήριξη του προγράμματος -αναβαθμίσεις, λειτουργία κτλ- είναι άψογη και υποδειγματική. Ευχαριστούμε την ομάδα του VetClinicPro για την βοήθεια και την υποστήριξη.

    Γαλάνης Μάριος
    RionVets