Σχετικά με εμάς

Compass software
Solutions

Η εταιρεία μας προσφέρει στοχευμένα λογισμικά προϊόντα και υπηρεσίες που μπορούν να ικανοποιήσουν τις ανάγκες σας μέσα στο ταχέως αναπτυσσόμενο τεχνολογικά περιβάλλον.

Στόχος μας είναι η αύξηση της παραγωγικότητας των ανθρώπων σας, των τμημάτων σας και κατ’ επέκταση των οργανισμών σας.

Πιστεύουμε ότι η προσαρμογή στο γρήγορα εναλλασσόμενο περιβάλλον είναι το κλειδί για όλη την επιτυχία. Αποστολή μας είναι να προσφέρουμε αποδεδειγμένες λύσεις τεχνολογίας και πληροφορικής έχοντας πάντα στο μυαλό μας τις πιο κάτω αξίες: επαγγελματισμός, παροχή λύσεων, εξέλιξη και εξυπηρέτηση.

Με την αποτελεσματικότητα των ενεργειών μας στοχεύουμε στη μεγιστοποίηση της απόδοσης της επένδυσής σας και στην ελαχιστοποίηση κόστους, χρόνου αλλά και των κινδύνων που πιθανόν να αντιμετωπίσετε κατά την εφαρμογή νέων τεχνολογικών μοντέλων. 

Η τεχνολογία που χρησιμοποιούμε κατά κύριο λόγο είναι RFID και αυτό μας επιτρέπει να προσφέρουμε μια σειρά από μεθόδους για ταυτοποίηση του πελάτη. Το γυμναστήριο μπορεί να προσφέρει κάρτες, μπρελόκ, βραχιόλια, αυτοκόλλητα για κινητά κ.α.

Τα επιπλέον modules είναι τα πιο κάτω

Access Control

Vending Controller

Lockers

Οθόνες Kiosk

Οθόνη στην είσοδο

Gym App

0
All Time Clients
0
Clients In This Year
0%
Satisfied Clients
0
New Projects

Clients’ Testimonials

  • Αν σημερα θεωρουμε δεδομενη την ηλεκτρονικη καταγραφη των ιστορικων των κατοικιδιων μας στην Κυπρο αυτο οφειλεται στον Σταυρο.Το προγραμμα διαχειρισης κτηνιατρειου που εχτισε απο το μηδεν ο Σταυρος πριν εννεα χρονια μπορει να θεωρηθει καταλυτης στην αναπτυξη της κτηνιατρικης επιστημης στον τοπο μας!Δεν μπορω να φανταστω την δουλεια μου χωρις αυτο. Βελτιωσε κατακορυφα την οργανωση του κτηνιατρειου και την διαχειριση ολων των δεδομενων που αφορουν τα ζωα μας με αποτελεσμα την παροχη κτηνιατρικης υψηλης ποιοτητας !

    Xenophon Diaouris
    Animalcare Veterinary Center
  • To VetClinicPro άλλαξε ριζικά τον τρόπο διαχείρισης του ιατρείου. Τα μηνύματα-reminders για εμβολιασμούς, επισκέψεις, φάρμακα βελτιστοποίησαν την εργασία και τον προγραμματισμό. Η υποστήριξη του προγράμματος -αναβαθμίσεις, λειτουργία κτλ- είναι άψογη και υποδειγματική. Ευχαριστούμε την ομάδα του VetClinicPro για την βοήθεια και την υποστήριξη.

    Γαλάνης Μάριος
    RionVets